Professionell Målerifirma i Skåne

Total Måleri Syd AB är den erfarna målerifirman i Skåne som specialiserar sig på både inomhus- och utomhusmålning. Vi arbetar med alla typer av tapetsering- och måleritjänster. Om du behöver fräscha upp väggarna i ditt vardagsrum eller ge fasaden på ditt hus en ny färg, kan du lita på att vi levererar enastående resultat. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller rådgivning.

Vi välkomnar små och stora projekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med att förvandla dina idéer till verklighet.

Våra måleritjänster för hem och företag – Erfaren målerifirma i Skåne

Vår målerifirma i Skåne kan hjälpa dig med alla former av tapetsering och måleri för att möta dina behov. Vårt team består av skickliga målare som är experter på inomhusmålning samt utomhusmålning och kan förvandla ditt hem eller företag till en vacker fräsch miljö. Vår målerifirma utför tjänster i huvudsak till privatpersoner, fastighetsbolag och BRF:er i Malmö samt Lund, men även runt om i Skåne. Med vårt erfarna team kan vi utföra det mesta inom måleri. Nedan ser du några av de måleritjänster vi kan hjälpa dig med:

  • Invändning målning – Fräscha upp dina väggar och tak med våra professionella invändiga målningstjänster.
  • Utvändig målning Ge din fasad och utsida av ditt hem eller företag nytt liv med vår noggranna utvändiga målning.
  • Målning av fönster och snickerier Förbättra utseendet på dina fönster, dörrar och andra snickerier med vår skickliga målningstjänst.
  • Tapetsering Skapa stilfulla och personliga rum med vår tapetseringstjänst. Vi har erfarenheten och expertisen för att kunna ge dina väggar den perfekta tapetseringen.
  • Fototapeter Förvandla dina väggar till konstverk med våra fototapeter. Det är ett arbete som kräver förkunskap för att slutresultatet ska bli perfekt. Vi kan hjälpa dig att skapa en unik och imponerade atmosfär i ditt hem eller arbetsplats.
  • Underhållsmålning Vi erbjuder underhållsmålning för att hålla dina ytor i toppskick och skydda dem mot slitage.
  • Om- och nybyggnadsmålning – Detta är en stor del av våra arbeten och det innefattar allt från stora projekt till ommålning av en liten lägenhet.

Målerifirma med fokus på kundnöjdhet och kvalitet

Vi är en målerifirma i Skåne som sätter våra kunders behov och önskemål i centrum. Varje projekt är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders behov på bästa möjliga sätt så att du som kund ska bli helt nöjd.  Vi siktar alltid på att överträffa våra kunders förväntningar och att skapa hållbara resultat.

Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg för den investering du gör i din bostad eller dina verksamheter. Kontakta oss för mer information eller för en kostnadsfri offert!